Over

over Optimax

Optimax heeft al meer dan 30 jaar een uitgebreid assortiment aan voedingssupplementen, op basis van vitaminen, mineralen en planten. De voedingssupplementen bevatten zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen en zoveel mogelijk ingrediënten uit de natuur. 

We zijn voortdurend bezig om onze producten hierin nog verder te verbeteren. Recent is een groot deel van ons Kids assortiment aangepast waarbij onder andere de vitamine D is aangepast naar een plantaardige vorm in plaats van een dierlijke waardoor dit assortiment nu ook geschikt is voor veganisten. 

Optimax Kids
Optimax vindt natuurlijk opgroeien belangrijk. Daarom maken wij onze voedingssupplementen met zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen en zoveel mogelijk ingrediënten uit de natuur.  

Optimax is leuk en lekker voor kinderen. Voor opgroeiende kinderen, al vanaf 3 jaar, hebben we producten die bekend staan om hun leuke beertjesvorm en lekkere fruitsmaken.

Optimax Kids Multivitaminen bevat de complete serie A, C, D, E, K, het volledig vitamine B-complex en mineralen die speciaal geschikt is voor veganisten. 

Optimax Volwassenen
Optimax vindt natuurlijke producten belangrijk. Daarom maken wij onze voedingssupplementen met zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen en zoveel mogelijk ingrediënten uit de natuur. 

Optimax Kids multivitaminen hebben een vernieuwde formulering.